Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία ηλεκτρικής κινητικότητας

Απολαύστε απρόσκοπτη ηλεκτρική κινητικότητα χάρη στα τέσσερα κύρια οφέλη μας. Δείτε τα παρακάτω!

Ας ξεκινήσουμε

Πλήρης διαφάνεια τιμών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Volvo public charging service σε τιμές βάσει οικονομικού προγράμματος και να παρακολουθείτε εύκολα τα έξοδά σας. Ανάλογα με το οικονομικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε, οι τιμές θα είναι σταθερές ή ευέλικτες:

Σταθερές τιμές: Πληρώνετε την ίδια τιμή σε κάθε σταθμό.

Ευέλικτες τιμές: Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον συνεργάτη που επιλέγετε.

Ελέγξτε τις ενημερωμένες τιμές ανά πάσα στιγμή, μεταβαίνοντας στη σελίδα οικονομικού προγράμματος και στον χάρτη.

Πλήρης άνεση φόρτισης

Απολαύστε ηλεκτρική κινητικότητα χωρίς κόπο, με ένα συμβόλαιο, μία κάρτα και μία πρόσβαση.

Δεν χρειάζεστε πλέον πολλές κάρτες και να υπολογίζετε το κόστος. Αντίθετα, με την κάρτα φόρτισης Volvo public charging service, μπορείτε να φορτίσετε το όχημά σας σε 200.121 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με όλα τα συμβάντα φόρτισης στο νόμισμά σας.

Περάστε τα σύνορα με ένα μόνο συμβόλαιο

Φορτίστε το Volvo σας σε ένα από τα 200.121 σημεία φόρτισης σε 23 ευρωπαϊκές χώρες. Όπου και αν βρίσκεστε, το Volvo public charging service σας δίνει γρήγορη και άνετη πρόσβαση είτε κάνετε ταξίδι το σαββατοκύριακο είτε διακοπές με την οικογένειά σας.

Αναπτύσσουμε συνεχώς το δίκτυο μας και προσθέτουμε νέους σταθμούς φόρτισης. Ελέγξτε τον χάρτη για να βρείτε σημεία φόρτισης στη διαδρομή μέχρι τον επόμενο προορισμό σας!

Ακόμα και αν φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα σε χώρες με διαφορετικό νόμισμα, το τιμολόγιο θα είναι πάντα στο νόμισμά σας. Με αυτόν τον τρόπο, το κόστος έχει πλήρη διαφάνεια.

Με μια ματιά

Ελέγξτε τη χρήση και τα τιμολόγιά σας online στην πύλη Volvo public charging service. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε πάντα μια πλήρη επισκόπηση όλων των συμβάντων φόρτισης, συμπεριλαμβανομένων της ημερομηνίας, της διάρκειας της περιόδου φόρτισης, των φορτισμένων kWh και του κόστους. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επίσης εύκολα κράτηση και να διαχειριστείτε τα συμβόλαιά σας από το σπίτι.

Στην πύλη, μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το προσωπικό σας προφίλ, να κλείσετε πρόσθετα πακέτα (εάν διατίθενται για τη χώρα σας) και να κάνετε αλλαγές στο συμβόλαιό σας.

Συχνές ερωτήσεις

  • Διεθνής φόρτιση, χωρίς την ανάγκη πολλαπλών καρτών ή πρόσθετων συμβολαίων με άλλους παρόχους.
  • Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σε ολόκληρη την Ευρώπη.
  • Ελκυστικές και πλήρως διαφανείς τιμές φόρτισης και περίοδοι φόρτισης - online και στο μηνιαίο τιμολόγιο.
  • Συνεχής ανάπτυξη μέσω καινοτόμων λειτουργιών.
  • Το Volvo public charging service ενσωματώνει δεδομένα σημείων φόρτισης από διαφορετικές πηγές, τα τυποποιεί και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των δεδομένων με βάση την πολυετή εμπειρία.

Με αυτό το προϊόν έχετε πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Ευρώπης. Το δίκτυό μας είναι διεθνές, ως εκ τούτου μπορείτε να πραγματοποιείτε φόρτιση σε οποιονδήποτε σταθμό του δικτύου μας.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Με λίγα λόγια: μετά τη σύνδεση, μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες σημεία φόρτισης, να τα φιλτράρετε, να λάβετε κατεύθυνση προς τη διεύθυνση των σημείων φόρτισης, καθώς και να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε περιόδους φόρτισης.
Είναι επίσης δυνατό να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού και του συμβολαίου σας, να δημιουργήσετε αγαπημένα και πολλά άλλα!

Αυτό είναι το εργαλείο φυσικής ταυτοποίησης για να μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας στους σταθμούς φόρτισής μας. Όταν βρίσκεστε σε έναν επιλεγμένο σταθμό, απλώς κρατήστε την κάρτα σας στη συσκευή ανάγνωσης καρτών και με αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε / σταματήσετε τις περιόδους φόρτισης.
Κατά την αναζήτηση ενός σταθμού με δυνατότητες ταυτοποίησης κάρτας φόρτισης, μπορείτε να ορίσετε ένα φίλτρο για τέτοιους σταθμούς φόρτισης στην εφαρμογή ή στον ιστότοπό μας.

Προβολή όλων των Συχνών ερωτήσεων

Εγγραφείτε σήμερα και φορτίστε το Volvo σας οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή

Ας ξεκινήσουμε

* Η συμβατότητα των συνδετήρων εξαρτάται από το μοντέλο αυτοκινήτου.